Updates direkt i din feed.

Stort tack för tipset om att vi borde ha en Facebook-sida. Nu finns vi alltså HÄR om ni vill gilla oss. Så dyker nästa avsnitt upp utan att du behöver minnas eller anstränga dig överhuvudtaget.

När vi en gång är inne på nästa avsnitt – vad ska vi snacka om då? Tipsa gärna! Kroppsbehåring kan man inte prata om i all oändlighet. Eller det kan man förvisso, men nåt annat kunde ju också vara på sin plats.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Updates direkt i din feed.

 1. Malin

  Just nu har jag själv varit väldigt upptagen av att tänka på det här med dygdigt leverne. Det är dygdigt att ha det städat, att ungarna är hela och rena och att vi äter en varierad kost och att man får en nypa frisk luft om dagen. Men VARFÖR är det alltid kvinnan (eller är det alltid kvinnan?) som bär huvudansvaret över familjens goda vanor? Typ, om vi får oväntade gäster och det är skitit å rörigt hos oss, inte är det min man som skäms och om vi äter grymt ohälsosamt så är det jag som urskuldrande birtförklarar dagens lunchval – ni hajar. Det här sku ni gärna få snacka om!

  Tack för bra pod, i väntan på nästa söndag!

  • Det är tydligen vår uppgift här i livet, urk! Att vara familjens projektledare tycks synd nog gå i arv eller vara genetiskt betingat. Nej, hemska saker. Nu måste vi ge lite ansvar till männen. Ett bra ämne, tack för tipset!
   /Nadia

 2. Anonym

  Kan ni inte ge nå superbra tips på hur man ska hitta någon i denna stad? När ens umgängeskrets redan är megastor och man känner det flesta men man vill bara bli upp över öronen kär som på film i någon ny okänd typ?! Hur kommer man bort från gamla mönster och inte bara sitter med som tredje, femte, sjunde hjulet som alltid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s