Att sluta sminka sig.

God söndag, gott folk. I dag summerar vi make up-fria veckan. Nedan ser du den osminkade sanningen. Så här ser vi ut i grunden (och det är inte alls så paha som vi får det att låta). Visst finns det en skillnad, men den är inte lika stor som den känns.

Och så snackar vi sex. Återkommer med mera sexsnack här på bloggen senare under dagen. Jag tror det är bäst att ni lyssnar först.

Utan smink:

osmink

Med smink:

smink

Annonser

5 kommentarer

Filed under Uncategorized

5 responses to “Att sluta sminka sig.

  1. Pingback: SÖNDAG | Mama's got the magic

  2. Elin

    Jag hade nyss ett sminkfritt halvår, lite av misstag. När min treåring frågade mig en stressig morgon: ”Mamma vad gör du? ” började det snurra i min skalle. Ja, vad gör jag? Gör mig fin kunde jag rakt ut inte svara och antyda att jag inte är fin som jag är. Och tänkte att jag skulle prova vara utan. Inte för att jag sminkat mig sjukt mycket innan eller tycker det är fel eller nåt, men kände att jag minsann är så trygg i mig själv att jag inte behöver hålla på och försöka vara så fräsch och snygg. Inte en kotte har sagt eller märkt nåt. För nån vecka sen lade jag på lite mascara för första gången och visst kände jag mig fin, men sjukt utspökad! Jag brukar inte lägga märke till om någon inte har smink, snarare om nån har mycket smink. Men oberoende tycker jag var och en ska få välja själv hur man fixar sig, oberoende av ålder, kön osv. Punk, goth, indie, modelejon eller grå möss, människor är fascinerande och fina varelser no matter what. Förstår jag alltid varför vissa sminkar sig på ett sätt andra på nåt annat sätt – nej, men märker att jag allt mer låter mig fascineras och uppskatta i stället för att irriteras eller göra mig lustig över. Tack för en avslappnad pod!

  3. T

    Tack för en bra pod! Tips på hormonfritt preventivmedel, p-dator:

    http://www.naturafemme.se/preventivmedel/pearly-p-dator-583064

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s