DEN STORA LIGGUNDERSÖKNINGEN 2013.

Nu tänkte vi kolla hur ofta ni kommer till skott. Hur ofta har folk sex? Är det beroende av vilken livssituation ni befinner er i? Ni väljer vilken kategori ni svarar i. Om ni är nykära, har varit ihop forever eller om ni är singlar. Och det är såklart 100% anonymt. Jag gissar att mitten-kategorin har mest sex. De som varit i ett förhållande max två år. Upp till bevis, ladies! Nu ska vi ta reda på vad SOM ÄR NORMAAAAAALT (skoja). Sprid gärna på alla sociala medier du känner till! Så ALLA svarar. Tusen tack!

 

 

Annonser

12 kommentarer

Filed under Uncategorized

12 responses to “DEN STORA LIGGUNDERSÖKNINGEN 2013.

 1. Pingback: SÖNDAG | Mama's got the magic

 2. Mango

  Vill kommentera att jag tillhör kategorin max 2 år o får till det endast 1-2 ggr/mån av den orsaken att jag är på smällen o mannen tycker att det känns väldigt olustigt att sexa till det nu när det ligger en liten där inne.
  Innan jag blev stor som ett mumintroll var det inte lika ‘tydligt’ att bebisen låg där inne så då kunde det hända flera ggr per vecka, men nu börjar det vara ganska jävla dött på den fronten..
  Gaaahhh! 😀

 3. Den mestadels ofrivilliga singeln

  Hör till kategorin singel och ser att jag tydligen inte är den enda som inte lever sex and the city-liv som singel. Om jag ska dela mitt sexliv med en annan person ska det vara med någon jag känner och litar på, någon jag kan vara öppen och trygg tillsammans med. Med andra ord är det här singelskapet helt jävla bortkastat ur sexuell synvinkel.

 4. Cyn

  Kort klipp om möjligen kommande preventivmedel för män:

 5. Hårfagre

  Jra snakk och hög igenkänningsfaktor – på allt som gäller p-medel och att få till det. En fråga: Hångel, hur förhåller ni er till det? Jag har total avsmak numera efter snart 10 år tillsammans.

 6. Jessica

  Alltså vah??!tillhör kategorin som varit med min man över 2 år(varit tillsammans 11 år) o fattar överhuvudtaget inte att majoriteten av dom svarande fortsättningsvis har sex 1-2ggr/vecka???!! Hur orkar dom??efter tredje barnet är det sömnen som prioriteras i vårt hus för tillfället o iom att nätverket är långt borta blir det inte mycket tumistid som skulle boosta vårt förhållande.är ganska nöjd ändå med situationen, antar det blir bättre om ett par år när barnen blir lite större men är genuint intresserad av att veta hur man orkar hålla upp sitt sexliv efter lite längre tid tillsammans så att man orkar få till det 1-2ggr/vecka?tips?

 7. NK

  Jag skulle ha velat ha ytterligare ett alternativ mellan 1-2 ggr/ vecka och 1-2 ggr/månad. Hos oss ligger sanningen där kring 3-4 ggr/månad. Men jag valde 1-2 ggr/månad för det känns mindre som ljug än 1-2 ggr/vecka. Vi har varit tillsammans åtta år och har tre barn, varav en baby.

 8. Jenny

  Kan bli irriterad på prestigen som finns kring sex, och idén att sexfrekvensen skulle vara nån barometer på hur bra förhållandet är. Alla kanske inte tycker att sex är det roligaste man kan lägga sin tid på! För vissa par kanske kvalitetstid tillsammans är att renovera badrummet, för andra kanske det är dansa tango, för andra att laga mat och dricka vin, för andra crossfit, golf, älgjakt, sex! Alla sätt duger väl lika bra så länge man regelbundet har kul ihop och bekräftar varandra! Det är väl INGET som helst problem över huvud taget att inte ha sex mer än nån enstaka gång i året så länge man är i synk och båda är nöjda så.

  Vill man olika ofta får väl den ena nöja sig med mera solosex och den andra igen bjuda till och ställa upp lite oftare än man egentligen orkat, i den mån det på så sätt går att nå en rimlig kompromiss. Ligger man miltal ifrån varandra lustmässigt får man kanske överväga om det är så lämpligt att leva ihop, då det nog är en ganska olycklig situation att för den ena spendera livet otillfredsställd och frustrerad, och för den andra under en ständig press och känsla av otillräcklighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s